CARTELL VIII SANT SILVESTRES 2107 v2

El club triatló Vila-real és l’organitzador de la cursa a peu del pròxim dijous 28 de desembre de 2017, anomenada VIII Sant Silvestre Vila-real, la cursa de la disfressa. L’objectiu d’aquesta cursa és promocionar la pràctica esportiva com a un hàbit de vida saludable que augmenta el benestar i la salut de les persones, tant per als més joves com per als adults així com realitzar una festa esportiva i a l’hora lúdica amb la temàtica de la disfressa. L’eixida serà en l’Avda. La Murà i l’arribada situada en la plaça major de Vila-real.

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la prova de 17:30h a 19.30h en la plaça major de Vila-real. Els participants que no acrediten el dorsal en l’arribada no tindran dret a premis, obsequis i avituallament.

19:00h: Cursa A
19:10h: Cursa B
19:20h: Cursa C
20:00h: Cursa Absoluta

Curses infantils:
- A (nascuts fins 2010): 500 metres. MULTI ESPORT I PRE-BENJAMINS
- B (nascuts entre 2009 i 2008): 800 metres. BENJAMINS
- C (nascuts entre 2007 i 2004): 1000 metres. ALEVINS I INFANTILS
Absoluta:
- Nascuts a partir de l’any 2003: 5000 metres.

- Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de les curses infantils.
- Trofeu a la millor disfressa de les curses infantils.
- Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de la cursa absoluta.
- Trofeu al primer classificat local (nascut en Vila-real) tant masculí com femení de la cursa absoluta
- Regal per a les tres millors disfresses de la cursa absoluta. (Jurat popular)*
- Regal per a les tres millors disfresses col·lectives de la cursa absoluta. (Jurat popular)*
- Classificacions per grups d’edat de la cursa absoluta

*llegir reglament de la disfressa per a obtindre premi a la millor disfressa individual i col·lectiva.

Eixida: Avda. La Murà (junt a Heladería la Murà)
RECTE PER AVDA PIUS XII- GIR DRETA PER AVDA JOSE RAMON BATALLA- GIR DRETA PER ARRABAL DEL CARMEN- PLAÇA MAJOR- CARRER MAJOR- GIR ESQUERRA PLAÇA BAYARRI- SANTA ANA- SANT JOAQUIM- GIR ESQUERRA CALVARI- GIR DRETA ERMITA- GIR DRETA BLASCO IBÀÑEZ- GIR DRETA MOLÍ BISBAL- GIR DRETA CALVARI- GIR ESQUERRA SANTA BARBARA- RECTE SANTA CLARA- GIR ESQUERRA PLAÇA SANT PASQUAL- GIR ESQUERRA PEREZ BAYER- RECTE CAMÍ REIAL- GIR DRETA AVDA RIU EBRE - GIR DRETA AVDA FRANCESC TÀRREGA - GIR DRETA PERE III- GIR ESQUERRA CARRER MAJOR- ARRIBADA SITUADA EN PLAÇA LA VILA.


A partir de les 17:30h i fins les 20h l’associació Sant Vicent de Paúl recollirà en la plaça major de Vila-real aliments destinats a cobrir la necessitat de més de 100 famílies de Vila-real. L’organització recomana i sol·licita l’ajuda de tots els participants amb aquest acte solidari i exigix a tots els participants de les curses infantils la seua aportació per tal de participar i que els mateixos xiquets valoren la importància d’aquest acte solidari.


Tots els participants i voluntaris estaran assegurats per una pòlissa de responsabilitat i d’accidents, contracta en l’empresa BR ASOCIADOS. Totes les curses estaran baix la seguretat de la policia local de Vila-real, protecció civil i un pla de seguretat establert per la direcció tècnica del Circuit Carreres Populars de Vila-real.

SI TENS ALGÚN DUBTE POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES:

Nom i Cognoms

Teléfon

Email de contacte

Assumpte

En que et podem ajudar?

He llegit i accepte les condicions d'us i la política de privacitat

Edicions anteriors

2015

2016